stephanie kund 1

Stephanie

34 år

Älskade/älskar mina peruker. Idag är jag på benen. Men man har mycket ärr för livet. Men jag är tacksam för livet ❤️ #fuckcancer

Varför började du använda peruk?
2021 i maj fick jag bröstcancer. Endast 32 år gammal och mamma till en underbar dotter. Det visade sig att det inte bara var en tumör i bröstet utan två. En som var snabbväxande och i stadie 3 redan. Det visade sig även att jag är bärare av BRCA1. 5 månader cellgifter och sedan operation, dubbel mastektomi med direkt konstruktion. Dec -22 fick jag operera bort äggledare/ äggstockar för att minska risken att få cancer.
Hur var det att börja använda peruk?
Älskade/älskar mina peruker.
Hur hjälpte Indigo Hair till?
Mina peruker köpte jag hos Indigo hair och alltid varit nöjd med mina köp.
Favoritperuk?

Hur mår du idag?
Det har varit en lång resa. Men jag njuter av livet till varje sekund. Idag är jag på benen. Men man har mycket ärr för livet. Men jag är tacksam för livet. #fuckcancer

Fler berättelser

Annis – 58år

Jag mår toppen idag. Min diagnos gjorde mig aldrig direkt ledsen. Det finns mycket värre saker som kan drabba en i livet

Läs mer »